Nebojša Đukić

DRAGE DAME, SAZNAJTE STRUČNE TAJNE O MRŠAVLJENJU I UŽIVAJTE U PROCESU

Prvi program za mršavljenje za žene 40+

Nebojša Đukić, Master sporta

LGND PROGRAM VAM JE DOSTUPAN BILO GDE I BILO KADA!

 • Potrebno je da otvorite e-mail na koji Vam stiže 28 video lekcija u narednih 28 dana.
 • Dobijate ishranu u kojoj nema gladovanja i možete da jedete sve, jer imamo i "dane za uživanje".
 • Dobijate vežbe koje svako može da uradi, bilo gde i bez dodatnih rekvizita.
 • Dobijate psihološku pripremu putem koje unapređujemo životni stil, a onda i Vaše telo.
 • Dobijate i moju ličnu podršku tokom 6 meseci trajanja programa.
 • Dobijate i moju garanciju zadovoljstva. U prvih 14 dana donesite odluku da li Vam se program sviđa ili Vam vraćamo novac.
Svetlana-Todorović-LGND-Polaznica

Nebojšin program je najbolja stvar koju sam kupila ove godine! Njegov motivacioni pristup da se ne posustane i odustane je fascinantan. Sve je utemeljeno na sportskom i trenerskom iskustvu koje se čita na njegovom nasmejanom licu i radosnom govoru tela. Ako želite da sebe i svoje telo častite nečim lepim i korisnim, toplo i iskreno Vam preporučujem ovaj izuzetno zanimljiv i delotvoran program.

Svetlana Todorović

-

LGND

ZDRAVO

Ako se mučite sa viškom kilograma – onda je ovo za Vas najvažnija stranica koju ćete naći na Internetu. Objasniću Vam i zašto.

Ja sam Nebojša Đukić. Već 18 godina pomažem ljudima da preuzmu kontrolu nad svojom linijom i zdravljem.

Možete me pratiti i na YouTube-u.

Diplomirani sam Master sporta-kondicije, a bio sam “debeo”, više puta.

Šta vam to govori?

Na prekookeanskim kruzerima sam radio sa ljudima iz preko 30 zemalja sveta.

Kao lični trener sam shvatio da je lako napraviti rezultate jedan na jedan.

Šta je sa ljudima koji to sebi ne mogu da priušte?

A šta je sa vama koji nemate vremena da aktivno trenirate ili se bavite ishranom?

Vesna Đukić - LGND - Polaznica

Smršala sam 14 kg! Redovno radim LGND vežbe i ponosna sam na svoje zdravlje.

Vesna Đukić

-

LGND

Ovaj program sam testirao na mojim roditeljima. Tada su uzimali lekove za pritisak i spavanje. Danas, sa svojih 68 godina, lekovi im nisu potrebni, jer vode zdrav i aktivan život.

Vi znate koliko vas “boli” višak kilograma, a ja znam koje zadovoljstvo korisnici programa osećaju nakon što izgube kilograme.

Sonja Stevanović - LGND - Polaznica

Uspela sam da skinem 16 kg za 3 meseca. Sredila sam hormone štitaste žlezde.
Skinula holesterol i trigliceride. Nemam više masnoće u krvi. Osećam se lagano vitalno.
Pokretljivija sam. Nema više trnjenja u nogama. Svima bih preporučila LGND program.

Sonja Stevanović

-

LGND

LGND PROGRAM SE BAZIRA NA ISTRAŽIVANJIMA 3 AMERIČKA DOKTORA

Načelnik bolnice za pedijatrijsku gastroenterologiju u Masačusetsu. Rukovodilac je vodećih istraživanja na polju celijakije i glutenskih poremećaja. Svoja saznanja je objavio u knjizi “Gluten Freedom”. Upravnik je centra za Mukozalnu imunologiju i biološka istraživanja u Masačusetsu.

Kardiolog u Milvokiju. Napisao je nekoliko svetskih bestselera na temu ishrane i unapređenja zdravlja. Najpoznatija je “Wheat Belly”. Napisao je predgovor knjizi Novaka Đokovića – “Serviraj za pobedu”. Svoje znanje deli kroz knjige i putem plaćenog bloga.

Doktor koji se lično nalazi na rubu naučnog istraživanja u ishrani. Jedini je čovek koji je proveo 200 dana zatvoren u laboratoriji jer su na njemu ispitivali produžene efekte keto dijete. Fokusiran je na teme nutritivnih intervencija, fiziologije vežbanja i produžetka života. Svoje znanje deli putem svog bloga i medicinskog podkasta.

O LGND PROGRAMU

Pozdravite se sa viškom kilograma!

LGND program Vam je dostupan bilo gde i bilo kada. 

Potrebno je da otvorite e-mail na koji vam stiže 28 video lekcija u narednih 28 dana.

Dobijate ishranu u kojoj nema gladovanja i možete da jedete sve*. 

(Imamo i “dane za uživanje” eng: cheat day, kojim dobijamo polu-personalizovanu ishranu). 

Dobijate vežbe koje svako može da uradi, bilo gde i bez dodatnih rekvizita. 

Dobijate psihološku pripremu putem koje unapređujemo životni stil, a onda i Vaše telo. Zato što radimo na emocijama i gradimo sigurnu volju osobe koja neće posustati.

Dobijate i moju ličnu podršku kroz našu (privatnu) Fejsbuk grupu tokom 6 meseci trajanja programa.(FB grupa vizual)

Kako biste izbegli strah od nepoznatog, uz program dobijate i moju garanciju zadovoljstva. U prvih 14 dana donesite odluku da li Vam se program sviđa ili Vam vraćamo novac.

DA LI JE OVAJ PROGRAM ZA VAS?

Uradićemo jedan mali test. 

Odgovorite sebi na pitanja:

Ako ste osetili negativne emocije, onda odgovorite sebi na poslednje pitanje u ovom testu: 

Da li želim da promenim taj osećaj?

Ako je odgovor DA, onda ste sigurno na pravom mestu, jer danas tu želju pretvaramo u plan.

LADA

Lada Lataš (LGND polaznica) je uspela da smrša 14 kg i uprkos mučnom artritisu, bukvalno ponovo prohodala.

Lada Lataš - LGND - Polaznica

Do sada sam izgubila 14 kg, ali za mene je najveći benefit što sam se vratila samostalnom kretanju. A svi su već digli ruke od mene jer su me stalno dovozili i odvozili. Sada sama mogu da uđem i izađem iz gradskog autobusa i da hodam bez bolova.

Lada Lataš

-

LGND

Poslušajte šta Lada kaže:

BENEFITI USPEŠNOG MRŠAVLJENJA:

NE RAZMIŠLJATE O ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA?

LEPŠI IZGLED:
zaista nije sam po sebi cilj, već pokazatelj Vaše rešenosti da se brinete o sebi i da postanete ponosni na sebe.
Lagano

BOLJE I LAKŠE KRETANJE:
doprinosi tome da se osećate lako i lepršavo šta god da radite. Ljudsko telo je napravljeno za kretanje i ni jedan lek ili suplement ne može ga zameniti.
Garantovano

SAMOPOUZDANJE:
može biti posledica Vašeg izgleda. Izgrađuje se kroz uspešan rad na sebi. Znate li koji je najbolji način da trajno podignete svoje samopouzdanje? Dokazano su to “male” pobede nad samim sobom.
Nesvakidašnje

POMOĆ PORODICI:
kupovinom LGND programa dobijate znanje koje možete primeniti sa Vašim najmilijima. Možda će Vaša deca ili (budući) unuci baš od Vas naučiti principe zdrave ishrane, fizičke aktivnosti, zdravog života.
Dostupno

Danijela LGND program sprovodi sa celom porodicom:

DanijelaPorodica

Za 2 meseca sam izgubila 11kg. I moja ćerka Mina (9 god) je izgubila 3kg. Najslađe mi je bilo kada je moj muž, slušajući mene koja spremam ručak i ponovo slušam neku lekciju prokomentarisao za tebe: “Naš drug”. Shvatila sam da mi živimo LGND život i da uživamo u njemu.

Danijela Bokulić

-

LGND

VIDEO LEKCIJE

28 lekcija, ukupno trajanje 9 sati materijala, prosečno trajanje 20 minuta

Po dosadašnjem iskustvu, najbolje rezultate postižu polaznice koje svakodnevno gledaju lekcije. Dobijate znanje koje Vam je potrebno da ne razmišljate o mršavljenju. Lekcije Vam stižu na e-mail tokom prvih 28 dana programa. Svaku lekciju prati zadatak koji treba da uradite.

PROGRAM ISHRANE

Ne gladujemo, ne brojimo kalorije

LGND ishrana je vrsta ishrane sa smanjenim unosom ugljenih hidrata (eng.Low Carb). Tokom programa prilagođavamo ishranu na način koji ćemo iskomunicirati u lekcijama.

NAJVAŽNIJE ODLIKE OVE ISHRANE SU:

CILJ nam je da osluškujemo prirodne signale našeg tela i hranimo se onda kada smo gladni i jedemo dok ne osetimo sitost (saznaćete kako). Sasvim prirodno, zar ne?

PROGRAM VEŽBANJA

Ako možete da uradite pola čučnja, onda možete da krenete sa LGND vežbama.

VEŽBAMO telo kroz 4 vežbe kojima aktiviramo sve naše mišiće. Time postižemo maksimalne rezultate za minimalno uloženo vreme. Nisu nam potrebni nikakvi rekviziti. Cilj nam je precizno topljenje masti i zdravi mišićni tonus. Ne trošimo vreme na kardio. Sve što je potrebno je 15-20 minuta/3 x nedeljno. Treba Vam malo prostora (2m2) da trenirate gde god da se nalazite i kad god poželite.

PSIHOLOGIJA I ŽIVOTNI STIL

Ishrana i vežbanje često nisu dovoljni

CILJ je da izgradimo kvalitetan odnos sa samom sobom. Radimo na tome kako da ne odustanemo i kako da istrajemo čak i kada posustanemo. Optimizujemo san kao preduslov da ishrana i vežbanje daju rezultate. Radimo na razumevanju sopstvenih emocija zbog kojih smo tu gde smo sada. Zato je ovo program za Vaše TELO I DUŠU.

TRAJANJE LGND PROGRAMA

6 meseci i duže ako je potrebno

TO je vreme za naše druženje kroz lekcije i privatnu Fejsbuk grupu u kojoj imate moju konstantnu podršku. Dokazali smo da je to dovoljno vremena da postignemo Vaše ciljeve. Nakon tog perioda možete produžiti pristup lekcijama i FB grupi po “simboličnoj ceni” koja će tada biti aktuelna.

Trenutna cena produžetka lgnd programa za dodatnih 6 meseci iznosi 3000 dinara.

LIČNA PODRŠKA AUTORA PROGRAMA

Nebojša Đukič, master sporta-kondicije

ODGOVARAM na sva postavljena pitanja na LGND Fejsbuk grupi i na e-mejlu. Cilj ove Fejsbuk grupe je podrška i druženje sa ljudima na programu. Pokazalo se da je ovo pravi način za uspeh 91.3% polaznika koji koriste Fejsbuk. Za ostalih 8.7% polaznika, napravili smo Osnovni i Premijum pakete koje možete pogledati u nastavku teksta. Na ovaj način uspešno pravimo sve veći “LGND tim”.

LGND GARANCIJA KVALITETA

Nema straha od kupovine

VERUJEMO u prednosti sigurne kupovine. Želimo da eliminišemo strah od nepoznatog. Zbog toga imate 14 dana da pogledate pola programa. Ostavljamo dovoljno vremena da razmislite da li je ovaj program za Vas ili ne.

"LGND PREMIJUM"

Direktna komunikacija

U opciji “LGND PREMIJUM” (videćete ispod) možemo biti u konstantnoj komunikaciji putem Vibera, WhatsApp-a, Telegram-a. Biće mi zadovoljstvo da odgovorim na svako Vaše pitanje i pružim pravu motivaciju za Vaš uspeh.

Evo šta kaže Spomenka sa kojom komuniciram preko Vibera:

Spomenka Kramer - LGND - Polaznica

Sa Nebojšom je uživanje. Čujemo se povremeno i razmenjujemo tekstualne i glasovne poruke po potrebi. U početku sam bila skeptična. I njemu sam rekla da sam probala toliko stvari do sada. A sad sam izgubila 8kg za mesec dana! Vidi se da se potrudio, da zna šta radi, da nas razume! A ja znam da je ovo prava stvar! Jedva čekam svaku novu lekciju, a vraćam se i na stare da se podsetim. Svaka ti čast, da te ne ureknem! Čujemo se za dalje utiske!

Spomenka Kramer

-

LGND

DRAGE DAME

LGND POLAZNICA

social media, facebook, smartphone-763731.jpg

LGND program bih preporučila svima:

1) zato što vraća nadu kad misliš da ne možeš da uradiš nista – ne čekaš na rezultate mesecima, već za 2-3 dana primetiš promenu na bolje

2) vraća osećaj kontrole nad sopstvenim telom koji mnogi gojazni ljudi izgube i misle da se ne moze povratiti

3) vraća samopouzdanje, jer potvrđuje da je ključ tvog izgleda kod tebe, i samo kod tebe, nema vađenja na bolesti za koje se svi brzo uhvate kao opravdanje

4) vraća životnu energiju, volju i zdravlje

5) podmladjuje

Mila Marjanović

-

LGND

KO VAM PREPORUČUJE LGND PROGRAM?

Ovaj program Vam preporučuje 95,7%* dosadašnjih polaznika.

Podatak iz upitnika koji polaznici ispunjavaju nakon jedne od lekcija programa

PITALI SMO POLAZNICE

*anonimna anketa

“Šta Vam se najviše svidelo u LGND programu?”

CENA LGND PROGRAMA ZA MRŠAVLJENJE

Maksimalno sam se potrudio da cena LGND programa bude što pristupačnija.

Na ovaj način pomažem što više Vas sa problemom gojaznosti.

Postajem Vaš lični trener u 28 video lekcija. Družimo se putem podrške koju odaberete.

Dostupan sam Vam u periodu od 6 meseci (po potrebi i duže) da napravimo rezultate za koje verujem da ćete biti baš ponosni.

Zbog toga, LGND program dolazi u 3 varijante:

OSNOVNI

Osnovni

10.700 rsd
 • 28 Video lekcija
 • Tehnička podrška putem e-mejla
Najviše Prodavan

Napredni

14.700 rsd
 • 28 Video lekcija
 • Tehnička podrška putem e-mejla
 • Lična podrška u Fejsbuk grupi
NOVO

Premijum

17.700 rsd
 • 28 Video lekcija
 • Tehnička podrška putem e-mejla
 • Lična podrška u Fejsbuk grupi
 • (+3.000,00/svaki sledeći mesec)

Da ne zaboravimo, imate i garanciju zadovoljstva! Ako Vam se lekcije ne svide, imate 14 dana da dobijete svoj novac nazad.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Da, ako se pridržavate programa. Do sada nismo imali slučaj da se polaznica pridržavala programa, a da nije zadovoljna rezultatima. 95,7% polaznica se izjasnilo da BI PREPORUČILE ovaj program svojim prijateljicama!*
*(odgovor iz ankete korisnika programa)

LGND program ishrane NIJE restriktivan. To znači da niste primorane da jedete određenu hranu i da u svakom trenutku možete da izaberete hranu koja Vama odgovara. Konsultujte se sa Vašim lekarom ako mislite da imate bilo koju vrstu alergije na određeni tip hrane.

Nažalost NE. Gajim veliko poštovanje prema Vama koji se hranite na ovaj način, ali ovaj program podrazumeva unos namirnica životinjskog porekla.

To zavisi od Vašeg početnog stanja i Vašeg cilja. Za sada imamo više polaznica koje su izgubile 10+ kg bez vežbanja.
Kretanje je prirodna potreba našeg tela.

Telo će bez kretanja “zarđati” kao auto kada se ne vozi. Kretanje je to jako bitan faktor našeg zdravlja i najbolji način da rezultati mršavljenja budu trajni.

Ne, jer se pokazalo da neke polaznice kupe program, a onda ga ne koriste. Nemojte biti takva osoba, molim Vas.
Baš zbog toga Vam dajem “garanciju na zadovoljstvo”. To znači da u roku od 14 dana možete da isprobate program i vidite sami da li je za Vas ili ne. U tom slučaju, novac dobijate nazad u roku od 24h.

LGND program nije medicinski program i zbog toga se ne može prihvatati kao savet lekara.
Ako ste na terapiji, vrlo je važno da Vaš lekar bude upućen u proces. Na LGND programu imamo polaznice koje imaju povišen pritisak, problem sa šećerom, insulinskom rezistencijom, artritisom.

Vaša dužnost je da parametre zdravlja kontroliše Vaš lekar.

Već u drugoj lekciji programa dobijate detaljne preporuke za testove koje možete uraditi u dogovoru sa svojim lekarom ili samostalno odlaskom u najbližu laboratoriju.

Ako ste trudni, ili dojite, ili jednostavno niste sigurni kako će promene u ishrani uticati na Vaše zdravlje, onda je najbolje da se prvo posavetujete sa svojim lekarom.

Tako što ćete obećati sebi da ćete redovno gledati lekcije i najzad staviti sebe na prvo mesto liste osoba kojima želite da pomognete.

ZA VAS SAM SPREMIO VIDEO SERIJU:

5 mitova o mršavljenju i kako ih prevazići?

Sve što treba je da mi ostavite Vašu e-mail adresu.

P.S. U ovaj video sam uložio 19 godina profesionalnog iskustva.

Siguran sam da će Vam pomoći…

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Rezultati svakog polaznika se razlikuju u zavisnoti od različitih faktora. Nikome ne garantujem određene rezultate kada su kilogrami ili zdravlje u pitanju. Sve zdravstvene parametre, kao i medicinsku terapiju određuje Vaš lekar.

Ponosan sam na sve svoje klijente. Zahvalan sam Vama na čitanju. Vi imate moć da prosledite informaciju o LGND programu osobi kojoj je potrebna.

Posetite me na Instagramu, Fejsbuku, Linkedinu, YouTubu.  Ili me možete kontaktirati preko Vibera ili WhatsApp.

Prosledite: